top of page

Ontharingen voor mannen en vrouwen

Ontharingen en permanente laserontharing IPL
beauty wereld

"Zo professioneel, heerlijk. Benen, billen en intiem waxen … gaat vlot, soepel, niks pijn en altijd met een vlotte babbel en een lach."

EDDY

Suikerwax

Suikerwax

Sugaring is dé ontharingstrend voor gelaat en lichaam waar je van zal houden. Nog nooit van gehoord? Het is de manier om van ongewenst haar af te geraken en dat met een mengsel van citroensap, suiker en water. Deze suikerpasta hecht zich enkel aan de haren en niet aan de huid en wordt in de richting van de haargroei verwijderd. Het gevolg: een streelzachte huid met een huidvriendelijke en minder pijnlijke ontharingsmethode, ook voor gevoelige of kleiner te behandelen zones. Ook geschikt als ontharing voor mannen! Uitgevonden door oude Egyptenaren die een onthaard lichaam beschouwden als klasse en welvaart.

Wax

Waxen zorgt voor een zachte, soepele en jonger aanvoelende huid dankzij het exfoliëren en verwijderen van dode huidcellen. Sessie na sessie krijg je een fijnere, dunnere en zachtere haargroei. Je geniet van een gladde, zijdezachte huid voor langere tijd, omdat waxen het ongewenste haar verwijdert vanaf de wortel. Deze methode is ideaal voor het epileren van wenkbrauwen, een brazilian wax of full bikini wax. Na de brazilian wax kan je een verzorgende VACAIL behandeling (voor vrouwen) of PENACIAL behandeling (voor mannen) voor je intieme zone boeken.

Wax

Permanente laserontharing IPL 

IPL (Intense Pulsed Light) is een permanente laserontharing via verschillende golflengtes licht. Hierdoor worden zowel kleine als grotere zones perfect haarvrij. Rekening houdend met je huid, haar en de te ontharen zone zijn 6 tot 12 IPL-sessies nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen, waarna afhankelijk van de haargroei nieuwe behandelingen om de 4-6 weken plaatsvinden. Voor een IPL-behandeling van het volledige lichaam kan je een intakegesprek boeken aan een speciale prijs.

Permanente laserontharing IPL

Ontharing bij mannen

Ben je het beu om constant met een scheermesje of scheerapparaat in de weer te zijn? Wordt je huid overgevoelig van het vele ontharen en krijg je vb. last van snijwonden, irritatie, een onzuivere huid, …? Sugaring of harsen bij mannen is de gewoonste zaak van de wereld. Dankzij deze technieken wordt ongewenst haar snel en doeltreffend verwijderd waarna je wekenlang gerust bent van een zijdezachte huid. Scheren is niet langer nodig en ook moeilijker bereikbare plaatsen worden met harsen doeltreffend onthaard. Sugaring is ook een alternatief voor gevoeligere zones, zoals oksels of borst of voor een Brazilian wax.

Ontharing

Voor welke ontharingen kan je bij ons terecht?
 

  • Vrouwen permanente ontharing met IPL: gezicht, gelaat en lichaam, bovenlichaam

  • Mannen permanente ontharing met IPL: gezicht, onderlichaam, bovenlichaam

  • Vrouwen waxen: bovenlichaam, onderlichaam, VAJACAIL, VAJACAIL in combinatie met bikini sugaring, gelaat

  • Mannen waxen: lichaam, PENACIAL

  • Waxen sterk behaard

  • Vrouwen sugaring: gelaat, bovenlichaam, onderlichaam

  • Mannen sugaring: lichaam

  • Sugaring sterk behaard

Permanente laserontharing

Een gladde, zachte huid?
Maak meteen een afspraak voor een ontharing of permanente ontharing in Antwerpen!

bottom of page