top of page

Speciale massages voor mannen en vrouwen

Speciale massages
beauty wereld

John weet perfect hoe het lichaam in elkaar zit en hoe deze verbonden is.
k kwam met een kwaaltje, dat hij met zorg behandelde, waardoor ik de volgende dag lichter aanvoelde. Warm aanbevolen!

ALEXANDRA

Cavitatie

Cavitatie

Deze baanbrekende behandeling met toevoeging van cavitatie is gericht op het verminderen van cellulitis en verbetert de elasticiteit van de huid. Vet wordt opgeslagen in speciale cellen, die door de behandeling worden opgesplitst in kleine deeltjes en vervolgens in vloeistof. Dit staat bekend als cavitatie. Deze vloeistof wordt vervolgens via het lymfestelsel en de urinewegen uit het lichaam verwijderd. In tegenstelling tot traditionele liposuctie maakt cavitatie geen gebruik van injecties of verdoving en is er geen hersteltijd nodig. Deze pijnloze behandeling wordt zelfs als ontspannend ervaren.

Lipolaser

Verfijn je silhouet en elimineer cellulitis dankzij lipolaser! Door in te werken op probleemzones zoals buik, dijen of kuiten, verstevigt deze behandeling de huid en draineert de weefsels. Het apparaat verspreidt licht in de huid zonder warmte. Door tot in de kern van de vetcellen te dringen, laat dit licht deze vrij, zodat ze vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam worden geëlimineerd. Je lichaam wordt strakker, je huid gladder en zichtbaar steviger.

elimineer cellulitis
Lymfedrainage/after lipomassage

Lymfedrainage/after lipomassage

Een lymfedrainage is een speciale massagetechniek waarbij met zachte ronddraaiende bewegingen de afvoer van vocht, en daarmee gifstoffen, wordt gestimuleerd. Het kan ook helpen bij het behandelen en verminderen van vochtophopingen (oedemen). Na een liposuctie ontstaan vaak verhardingen door een ontstekingsproces en weefselschade, oedeem en zwelling. De after lipomassage is bedoeld om na een liposuctie te masseren, zodat zwellingen verminderen en verhardingen soepel worden. Doordat het vocht zich door de after lipomassage verplaatst en door het lymfestelsel wordt opgenomen, bevordert dit de genezing.

Een speciale massage? Maak meteen een afspraak voor je gewenste behandeling in Antwerpen!

bottom of page