top of page

Gelaatsverzorging voor mannen

Gelaatsverzorging voor mannen
beauty wereld

“Anti-aging op maat.”

KENNETH

Gelaatsbehandelingen voor mannen

Wat een mannenhuid nodig heeft

Ook het gezicht van een man moet goed verzorgd en gereinigd worden: dat is de specialiteit van John. Tegelijkertijd brengen niet alle mannen graag veel tijd door op de tafel. John brengt zijn passie over en verzorgt de gelaatsbehandelingen voor mannen zeer snel en efficiënt.

Een gezichtsbehandeling voor mannen, ook iets voor jou?

De mannenhuid is over het algemeen dikker, steviger en vetter, dus verdient een specifieke gezichtsbehandeling. De huid is vaker gedehydrateerd, met soms mee-eters op de neus, schilfers en gerstekorrels. Mannen hebben ook vaker een rode en/of gevoelige huid die sneller irriteert en beschadigd geraakt door frequent scheren. Hierdoor is de huid ruw en droog, vatbaar voor ingegroeide baardharen en een gevoelige baardstreek. De juiste gezichtsbehandeling voor mannen is dan een must voor een frisse, gladdere en gezondere huid! Ook sporen van vermoeidheid, huidveroudering, acne en littekens (door acne) kunnen aangepakt worden met een gezichtsbehandeling op maat. Maar een gezichtsbehandeling is bij ons ook puur ontspanning!

Gezichtsbehandeling voor mannen
Gezichtsbehandeling voor mannen

Wat zijn de voordelen van een gezichtsbehandeling voor mannen?

Bij een gezichtsbehandeling voor mannen wordt de doorbloeding bevorderd, om de zuurstoftoevoer naar de cellen en de afvoer van gifstoffen te stimuleren en sporen van een doffe, vermoeide, grauwe huid te wissen. Je huid krijgt in de plaats een gezonde en frisse uitstraling. De huid wordt geëxfolieerd om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen, met minder risico op ingegroeide baardharen, zwarte puntjes op de neus of pukkeltjes tussen je baard.

Gelaatsverzorging voor mannen

Wat is je huidtype en huidconditie?

Met behulp van een huidanalyse of Speed Mapping achterhalen we je huidtype en je huidconditie per gezichtszone. Hierna creëren we een individueel behandelplan, waarin ook voeding en leefstijl aan bod komen. Dankzij deze huidanalyse krijg je steeds een gepersonaliseerde behandeling en passend advies om ook thuis op te volgen, voor het beste resultaat.

Facial Basic

De Facial Basic is een echte boost voor je huid en dat al na 20 minuten! Deze gezichtsbehandeling voor mannen verloopt in drie stappen: een power cleanse wordt gevolgd door een exfoliatie, om te eindigen met een dagverzorging, aangepast aan jouw huidbehoefte.

Facial Basic
 • Een snelle, maar doeltreffende behandeling voor een verzorgde, gezonde, stralende huid

 • Je huidtype en huidconditie worden bepaald op basis van Speed Mapping

 • Een gezichtsverzorging op maat

 • Voor ieder huidtype, elke kleur en textuur

behandelingen
Facial Premium
 • Een premium full experience gezichtsbehandeling

 • Je huidtype en huidconditie worden bepaald op basis van face mapping

 • Een gezichtsverzorging op maat

 • Voor ieder huidtype, elke kleur en textuur

Facial Premium

De Facial Premium is de crème de la crème onder de gezichtsbehandelingen. Deze behandeling doorloopt vijf stappen: je huid wordt eerst grondig gereinigd, dan volgt een multi-actief masker gecombineerd met een unieke cupping-massage die verkwikkend werkt. Om de geest tot rust te brengen, luister je naar THE GREY Selfcare Sounds (tranquility). Tot slot krijgt je huid ontgiftende, hydraterende en voedende toning pads, aangevuld met een serum en een multifunctionele, beschermende dagverzorging.

Facial Advanced

De Facial Advanced is dé gezichtsbehandeling voor de man van vandaag! Hierbij staan verzorging en herstel van de huid voorop. Deze 4-staps gezichtsbehandeling omvat een milde exfoliatie, het verwijderen van onzuiverheden en dermal layering met een revolutionair after care restructuring serum.

Facial Advanced
 • Ideaal voor het herstellen en verzorgen van de huid

 • Je huidtype en huidconditie worden bepaald op basis van face mapping

 • Een gezichtsverzorging op maat

 • Voor ieder huidtype, elke kleur en textuur

Wel of niet scheren voor een gezichtsbehandeling?

We adviseren je om je de avond of dag van tevoren te scheren, maar niet voor een gezichtsbehandeling. Je huid kan zo immers beschadigd geraken en hierdoor extra gevoelig worden voor producten.

Hoe vaak een gezichtsbehandeling voor mannen boeken?

Dat hangt ervan af wat je wil bereiken. Standaard raden we een maandelijks bezoek aan: zo kan je huid herstellen van de vorige gezichtsbehandeling en zal je huid ook de hele cyclus doorlopen van celgeneratie tot afschilfering. Klaar voor een volgende behandeling en het beste resultaat. Bij acne of een behandeling van littekens kan het nodig zijn om sneller langs te komen.

Skin care

Gelaatsverzorging voor mannen in Antwerpen? Maak meteen een afspraak!

bottom of page