top of page

(Medische) pedicure en voetverzorging met gellak

(Medische) pedicure en voetverzorging
beauty wereld

"Ik loop altijd op wolkjes als ik bij Natalie ben geweest. Pedicure en waxen steeds perfect gedaan en het is er steeds aangenaam vertoeven."

KATLEEN

Pedicure, medische pedicure en gellak

Voetverzorging met gellak

Wekenlang perfect gelakte teennagels… te mooi om waar te zijn? Niet met gellak! De behandeling van skin care in Antwerpen waar je niet omheen kunt als de temperaturen stijgen. Bij een gellak pedicure wordt beschermende semipermanente nagellak op je teennagels aangebracht en uitgehard onder een uv-lamp, zonder je nagels te beschadigen en zonder droogtijd. Zo geniet je na deze voetverzorging niet alleen van perfect verzorgde voeten en versterkte, verzorgde teennagels, ook van een stralend kleurtje dat week na week on fleek blijft! Gellak weer laten verwijderen? Dat kan ook bij ons.

Pedicure

Pedicures zijn niet alleen voor de zomermaanden, ze bieden basisverzorging en houden je voeten in topvorm. De cosmetische pedicure van skin care is voetverwennerij van niveau. Van vijlen en polijsten, het verzorgen van nagelriemen en het verwijderen van eelt, tot scrubben en hydrateren. Na de pedicure loop je rond met heerlijk zachte en perfect verzorgde voeten die gezien mogen worden. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons binnenspringen voor een pedicure.

Pedicure
Medische pedicure

Medische pedicure

Een regelmatige medische pedicure is een aanrader om voetproblemen bij mannen en vrouwen een stap voor te blijven en met gezonde voeten door het leven te gaan. Boek je medische pedicure bij skin care, je rustgevende toevluchtsoord voor perfect verzorgde voeten.

Zet de stap naar mooie, netjes verzorgde voeten. Maak meteen een afspraak voor pedicure/gellak in Antwerpen: wij laten je voeten er fantastisch uitzien en voelen!

bottom of page