top of page

Gelaatsverzorging voor mannen

Gelaatsverzorging voor mannen
beauty wereld

“Anti-aging op maat.”

KENNETH

Snelle en efficiënte gelaatsverzorging

Snelle en efficiënte gelaatsverzorging

Ook het gezicht van een man moet goed verzorgd en gereinigd worden: dat is de specialiteit van John. Tegelijkertijd brengen niet alle mannen graag veel tijd door op de tafel. John brengt zijn passie over en verzorgt de gelaatsbehandelingen voor mannen zeer snel en efficiënt. 

Wat een mannenhuid nodig heeft

Veel voorkomende huidproblemen bij mannen zijn ingegroeide haren, een droge, schilferige huid, snijwondjes door het scheren, … Hiervoor zijn verschillende behandelingen mogelijk, specifiek afgestemd op je huid. Hierbij wordt aandacht geschonken aan een goede reiniging en hydratatie, zodat je gelaat fris en energiek oogt.

Gelaatsverzorging voor mannen
Gelaatsverzorging voor mannen

Welke gelaatsverzorging kiezen?

Zon, vervuiling, stress en ouderdom laten hun sporen na op je huid. Een goede gelaatsverzorging is essentieel en verbetert de elasticiteit van je huid, gaat onzuiverheden tegen en hydrateert de huid intens. Een gezichtsverzorging met collageen, anti-aging, hydratatie boost, Magic lift,… geen idee wat bij je past? Is je huid niet in topconditie, maar weet je niet echt hoe je daar verandering in zou kunnen brengen? Dan helpt John je hierbij! We bekijken welke behandeling het meest geschikt is voor jou, voor een gelaatsverzorging op maat.

Skin care

Gelaatsverzorging voor mannen in Antwerpen? Maak meteen een afspraak!

bottom of page