top of page

Carbon Laser Peeling
for women and men

Carbon Laser Peeling is één van de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huidbehandeling.

Deze behandeling is tegenovergesteld aan de huidige chemische peelings geheel pijnloos.

E-light + RF + YAG lazer met cooling systeem

carbon laser.jpg

Carbon laser peeling is een combinatie van lasertechnologie en koolstof wat een uitstekend zuiveringsproces voor een diepte reiniging is. Met de carbon peeling kan men vergrote poriën verfijnen, het verbetert ongelijkmatige huidstructuur door het verminderen van open poriën en verwijderen van gesloten comedonen (mee-eters), Mila’s en Papels.

De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermalcollageen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigt. De huid wordt van binnenuit stimuleert waar elasticiteit (collageen) ontbreekt.

Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op (actieve) acne, ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen (ouderdomsvlekken).

Gemiddeld is er voor optimale huidverbetering tussen de 4-9 sessies per jaar nodig, afhankelijk van hoe de huid is gesteld. Voor blijvend resultaat word aangeraden om de CLP minstens 4-6 maal per jaar bij te houden. U mag elke 3-4 weken de behandeling herhalen. De CLP is ook geschikt voor een gevoelige tot zeer gevoelige huid!

Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen,

elke 2 à 3 weken.

 

De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van:

  • lijntjes

  • grove poriën verkleinen

  • acne

  • littekens

  • verhogen van collageenproductie

  • het herstellen van een vette huid

  • comedonen (mee-eters)

Definitief ontharen
for women and men

Ervaar het heerlijke gevoel van een definitief gladde huid zonder vervelende stoppels.


- U bespaart tijd en geld;
- Veelvuldig scheren of harsen behoort tot het verleden.

WEG MET OVERBEHARING

Het menselijke haar groeit in 4 fases. De eerste fase is de anagene fase.

Hier ontstaat het haarzakje en alleen in deze fase kan de definitieve ontharing effectief plaatsvinden.

ontharing.jpg

Ervaar het heerlijke gevoel van een definitief gladde huid zonder vervelende stoppels.
- U bespaart tijd en geld;
- Veelvuldig scheren of harsen behoort tot het verleden.

WEG MET OVERBEHARING

Het menselijke haar groeit in 4 fases. De eerste fase is de anagene fase. Hier ontstaat het haarzakje en alleen in deze fase kan de definitieve ontharing effectief plaatsvinden.

 

Omdat de verschillende haren zich niet gelijktijdig in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om een blijvend resultaat te garanderen. Normaal gesproken zijn 6-10 of meer behandelingen nodig met een tussentijd van 2-4 en 6 weken noodzakelijk om ook de lastigste haren definitief te verwijderen.

 

GEGARANDEERDE PROFESSIONALITEIT

Door het gebruik van de allermodernste apparatuur garanderen wij u een aangename methode van de hoogste kwaliteit. Onze jarenlange ervaring met definitieve ontharing en de voortdurende bijscholing zijn kenmerkend voor onze professionaliteit en betrouwbaarheid.

 

GEAVANCEERDE IPL–METHODE

Deze moderne en werkzame manier om haren definitief te verwijderen, maakt gebruik van de zogenaamde xenon-lichtflitsen-methode die pijnloos en soepel toe te passen is op elke plek van het lichaam. Voor de optimale geleiding van het xenon-licht wordt het te behandelen lichaamsdeel van een gel voorzien. Met behulp van een applicator wordt de lichtflits langs de haarwortel in het haarzakje geleid. De energie wordt door het pigment in de haarwortel omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kan er zich daar geen haargroei meer ontwikkelen. Deze geavanceerde methode blijkt effectief bij nagenoeg alle haar- en huidtypes.

Vajacial for women
en Penacial for men

Is een schoonheidsbehandeling voor de intieme zone. De vajacial/ penacial is een nieuwe trend uit Amerika.

Daar is het heel normaal om na je wax behandeling je intieme zone te laten verzorgen met verzorgingsproducten.

ontharing vag.jpg
bottom of page