top of page
Skin_Care_By_Nathalie_BLG_384967_6_2.jpg

the body

health treatment

Skin Care by Nathalie staat gekend om zijn rijk aanbod aan verwenning voor het lichaam. Bij ons kan u terecht voor tal van behandelingen waarbij u even hemels kan genieten van onze professionele aanpak en "know how". Als u vragen hebt omtrent een behandeling die hier niet vermeld staat aarzel dan niet contact met ons op te nemen want bij ons staat de klant centraal.

Duo lift treatment

 

De duo lift is het unieke resultaat van ruim 10 jaar onderzoek van specialisten in samenwerking met de universiteit van Rome. Het is een revolutionair en onmisbaar apparaat in de strijd tegen onder andere voortijdige huidverzorging. Duo lift behandelt de gezichtshuid met een duurzaam resultaat en geeft tegelijkertijd een aangenaam gevoel al tijdens de behandeling. Meteen na de allereerste behandeling zijn verbluffende resultaten al zichtbaar en voelbaar voor de client.

 

De duo lift kan worden ingezet voor volgende behandelingen. Voortijdig huidveroudering - Min of meer diepe rimpels - Zon beschadigde gerimpelde huid - droge huid - Vale huid met sproeten en gespleten huidoppervlakten - Verschillende huidvlekken en pigmentstoornissen - acné - donkere littekens

 

De duo lift is het alternatief voor diegene die geen injecties met melkzuur polymeren of een chemische peeling willen ondergaan om rimpelvormig te laten verdwijnen.

De duo lift bestaat uit 3 technieken : Soft peeling - Ultrasonen - Luminologie

Biologische gelaatsverzorging

Biologische Gelaatsverzorging Op basis van extracten van de olijfboom Is een volledig manueel en gebaseerd op massage werkt op de doorbloeding, hydratatie en geef je een volledig ontspannen gelaat. 

GR87592574_300801057544918_1217255235618
spray tan (Marroccan tan)

 

Een doorbraak in bruinen zonder zon(nebank) Het leidt tot snel en gelijkmatig bruinen.

Het product kleeft niet en droogt snel. Het biedt een kleurige teint het hele jaar door en er is geen blootstelling aan U.V stralen en er wordt geen gebruik gemaakt van de zon. Het product voedt de huid en geeft een natuurlijke en gouden glow.

hair removal

 

wax

suikerwax

permanente ontharing

massage

 

Relax massages 
Therapeutische massages
Infra rood 
Lymfedrainage 
Zwangerschapsmassage

Deze behandelingen worden uitgevoerd door mijn collega John :

Klik hier voor Bookings

Pedicure & manicure
Cellulite treatment
IMG_5747.JPG
IMG_5746.PNG
IMG_5745.PNG
After Lipo Massage

Liposuctie is de meest populaire behandeling binnen de plastische chirurgie. Bij liposuctie wordt het onderhuidse vetweefsel verwijderd. Bij deze operatie wordt met behulp van onderhuids gebrachte canules het vet verwijderd. 

Verhardingen veroorzaken een hobbelige huidstructuur. Ook ontstaan er verhardingen door het ontstekingsproces en weefselschade. Beschadiging van veel bloedvaatjes tijdens de operatie veroorzaakt oedeem en zwelling in uw lichaam. 

Met behulp van after lipomassages verminderen de zwellingen en worden de verhardingen soepel gemasseerd. Doordat het vocht door de lipomassage zich verplaatst en door het lymfestelsel wordt opgenomen bevordert dit de genezing.

Deze behandelingen worden uitgevoerd door mijn collega John :

Klik hier voor Bookings

CEC20E14-78EF-4670-BAB8-2E1A889E766A.JPG
Vaginale en anale (voor mannen) bleaching

 

Professionele depigmentatie van het intieme gebied. Een unieke methode vanwege zijn dubbele werking intensieve corrigerende werking en regulator van pigmentaire imperfecties.

 

Zichtbaar resultaat en dat met 1 afspraak in salon

bottom of page